10 bästa babyprodukterna till nyfödd – våran rekommendation

Att veta vad du borde ha i den djungel av babyprodukter som finns är inte lätt. Det är svårt att veta vad du behöver,  helt hopplöst.  Så babykoncept har vi tagit fram en lista med vår rekommendation för de 10 bästa produkter till dig och din nyfödda.Babynest- Det svenska originalet

Babynest är en madrass med mjuka kanter som erbjuder en trygg sovplats för nyfödda upp till 4-6 månader.  En ekologisk babyprodukt som är en lätt och mysig sovplats, du kan ha bebisen brevid dig i soffan och sängen.

Engångsunderlägg

Engångsunderlägget gör blöjbytet mycket enklare, det är också ett måste att ha i skötväskan. Ett praktiskt överdrag av papper med plastad baksida med kraftigt uppsugande förmåga. 

Doomoo amningskudde

En stor och mysig kudde som är bekväm för dig och din nyfödda, en kudde som ligger runt kroppen så bebisen kan ligga skönt och ger mindre belastning på dig. Babyprodukten är också bra som liggstöd när babyn tränar nacke och rygg, och sittstöd när babyn ska lära sig att sitta och som ryggstöd.

CAPiDi babyalarm

Ett babyalarm är något man bara vill ha för att enkelt kunna hålla koll på sin nyfödda när hen sover. CAPiDi är en svenskdesignad babyprodukt som är jätteenkelt att använda och gör att du säkert kan göra annat när den nyfödda sover.

Beco Gemini Bärsele

En bärsele är bra för att kunna röra sig fritt, att hålla bebisen nära och trygg och mycket lättare att bära. Beco Gemeni är en sele som är storleksanpassningsbar och kan användas upp till 16kg.  Bebisen kan va vänd både ut och in och har jättebra stöd för nacken.

Medela bröstpumpar

Medela har både elektroniska och handpumpar efter dina behov. Bröstpumparna är designade för att skapa bra och bekvämt mjölkflöde.

Naturgumminapp från Hevea

Alla barn behöver en napp, varför inte en helt ekologisk och giftfri napp i naturgummi? Hevea gör en bra och tålig napp som är skonsam mot den nyföddas ansikte.

Bumbo Babysitter

Förr eller senare ska den nyfödda lära sig sitta. Med Bumbo kan den nyfödde redan efter 3 månader sitta och träna synen, nacken och har mer att titta på. Bumbo är skålformad och helt anpassad till de små kropparna vilket gör att ryggen avlastas. 

Mimos Kudden

Det kan var bra att minska risken för att ditt barn ska få annan form på sitt huvud. Mimos Pillow är en kudde som förebygger och behandlar skallasymmetri (platt bakhuvud). Kudden tillåter en naturlig ställning och lindrar trycket från baksidan på din nyföddes huvud.

Babysleep – Sidkudde

Barn är rekommenderat att sova på rygg för att minska plötslig spädbarnsdöd, men det medför andra risker som kvävas på spya. Babysleep är en kudde som gör ett säkert stöd som tillåter den nyfödda sova på sidan.