Om oss/Kontakt

Välkommen till Babykoncept.se!

E-Post: info@babykoncept.se
Babykoncept Europe AB
Orgnr:559118-7033

Vi på Babykoncept väljer noga ut babyprodukterna med enorm kompetens. Marina är en barnsjuksköterska med många års erfarenhet av barn och bebisar genom arbete på barnsjukhus och BVC och drivit Babykoncept, och har otroligt med kunskap om babyprodukter och vad föräldrar och bebisar behöver. 

Babykoncept.se har smarta babyprodukter med lösningar och funktioner som hjälper föräldrar i vardagen. Babykoncept startades våren 2007 som e-handel och säljer spädbarn och babyprodukter.

Babykoncept babyprodukter värnar i stor omfattning om:

-       Hög kvalitet

-       Säkerhet

-       Hållbarhet

-       Ekologi

Det ska självklart underlätta för småbarnsföräldrar och bidrar till en bra miljö för din baby. Det ska helt enkelt vara bra produkter.

På Babykoncept kan ni hitta babyprodukter smarta lösningar för att underlätta mängder med situationer för dig och din baby som exempel smidiga bärselar, engångsunderlägg till skötbordet och säkra lösningar för ditt barns sömn och mycket mer.

” Att vänta barn och veta vad man behöver/kan behöva inhandla till sitt nyfödda barn är inte lätt i denna djungel av alla barnprylar som finns.”Marina