Köpvillkor

Köp och leveransvillkor Leveranstid Ditt paket skickas inom 1-3 arbetsdagar.Vi reserverar oss för slutförsäljningar och ev leveransförseningar .Vid förseningar meddelas kunden alltid så snart som möjligt.

Leveranssätt Ditt paket skickas med DHL och hämtas från en butik som har DHL-avtal på din Ort/Stad. Ange ditt mobiltelefon nr. så får du ett SMS-meddelande i annat fall kommer det ett mailmeddelande från DHL. Mindre försändelser skickas med post och hämtas ut från ditt närmaste postombud. Outlösta paket debiteras med 250 kr.

Frakt Fraktavgift : 55:- oavsett hur mycket du än beställer för. (förutom på bumbo.) Fraktfritt på beställningar över 899 kr i Sverige. Alla priser anges inklusive svensk moms,för närvarande 25%.

Beställning
Beställning av Babykoncepts produkter sker på www. babykoncept.se. Inkommande beställning besvaras med en skriftlig orderbekräftelse via mail. Alla beställningar anses bindande. Har du gjort en beställning av misstag måste du kontakta oss omedelbart.

Öppet köp/Ångerrätt/Retur Babykoncept tillämpar Distansavtalslagen. Det innebär att du som kund har rätt till 14 dagars Returrätt, utan speciell anledning.Varan skall returneras i oförändrat skick och i orginalemballaget. Returporto enligt Postens portotabell betalas av kunden. Om paketet är skickat rekommenderat till kunden så ska paketet även skickas tillbaks rekomenderat och den avgiften betalas av kunden. Vid retur av varor är det kunden som betalar fraktkostnaderna.
Returadress: Babykoncept C/O 3wShop AB, Göteborgsvägen 89, 43130 Mölndal 


Reklamation: Babykoncept tillämpar Konsumentköpslagen vid reklamationer.Därmed åtar vi oss att byta ut felaktiga eller trasiga produkter utan extra kostnad.Tänk på att inte lösa ut paket med synliga fel. Sådana fel ska rapporteras direkt vid hämtning på Posten. Dolda fel skall anmälas till oss inom 3 arbetsdagar från det att du mottagit varan.

Betalningssätt Hos oss betalar du snabbt och säkert dina produkter med Visa,MasterCard eller faktura betalning. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på Internet. Angående Kortbetalning och 3D Secure Babykoncept använder 3D Secure för sina kortbetalningar. 3D Secure är en teknisk standard framtagen av Visa och MasterCard i syfte att ge kortutgivaren möjlighet att verifiera sin kortkunds identitet vid handel på Internet. Koden, som även kallas CVC-kod (Mastercard) eller CVV-kod (VISA), är tryckt i signaturfältet på baksidan av ditt kort. Visa har tog fram en metod för autentisering av köpare vid Internethandel, 3D Secure. Det är en global standard som hittills också har anammats av Mastercard. Metoden fungerar så, att när en kund, som är ansluten till 3D Secure, ska betala för sin vara med VISA eller Mastercard, ombeds kunden att styrka sin identitet (läs ovan CVV-kod). Via en länk till banken legitimerar sig kunden precis som vid ett Internetbankärende och kunden kan sedan godkännas för köp hos webbutiken.

Faktura betalning Babykoncept samarbetar med Klarna och använder deras tjänst Klarna Checkout. Det innebär att din faktura och därmed din skuld överlåts till Klarna. Det görs en förenklad kreditprövning som inte resulterar i en kännedomskopia. Om du blir godkänd har du 14 dagar på dig att betala fakturan. Glöm inte att ange personnummer. Leverans sker till den adress som finns registrerad såsom folkbokföringsadress. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med lagstadgad avgift 60 kronor samt dröjsmålsränta med 24% per månad från förfallodagen. Vid beställning mot faktura måste beställaren vara minst 18 år. Dela upp betalningen Nu kan man välja att betala i sin egen takt. För att dela upp din faktura betalar du enkelt in den summa du vill betala, minsta belopp måste vara 100 kronor/mån eller 1/12 av fakturans totalbelopp. Årsränta är f.n 18 % och 29 kr per avisering tillkommer. Kontoavtal skickas till dig per post för underskrift. Du väljer själv belopp på inbetalningskortet. Fakt.avgift 39:-. Läs mer: www.faktureramig.seSäkra sidor Babykoncept använder Secure Socket Layers - SSL i samband med att kunden registrerar sig tills han/hon bekräftat sitt köp i kassan. För att skydda ekonomisk och annan information under överföringen används ofta Secure Socket Layers, SSL. SSL kan användas dels för att under överföringen skydda informationen genom kryptering och dels för att verifiera identiteten hos båda ingående parterna. Det vanligaste är dock att SSL används för att verifiera säljarens identitet. En SSL-förbindelse kännetecknas av ett låst hänglås i webbläsarens nedre kant och att webbadressen börjar med https.. Force majore: Om leverans hindras, försvåras eller försenas på grund av omständighet som ligger utanför vår kontroll har vi rätt att häva ordrar utan påföljd. Reglerna ovan gäller för både privatpersoner, företag och offentlig förvaltning.
Information Vi förbehåller oss för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga i vårt sortiment förekommande artiklar och tjänster.

För utlandsbeställningar För våra kunder utanför Sverige tillämpar vi kortbetalning. Frakt utanför Sverige betalas av kunden. Beställningar utanför norden skickas ett mail till info@babykoncept.se och uppge vad ni vill köpa så kan vi ange vad frakten blir och lägger till det på beställningen. Vid beställning utanför EU, betalar Du ingen moms vid köpet (momsen dras av redan vid beställningen (klicka ur rutan "inkl. moms" på startsidan så ser Du det aktuella priset), utan betalar ev. tullavg. till Ditt land, för mer info om just Ditt lands tullregler, kontakta tullverket.