Baby Merc

Beby Merc Logo

Baby Mercs barnvagnar står för kvalitet och säkerhet. Barnvagnarna levereras med många delar även i standardutförande. Detta gör barnvagnarna till de mest prisvärda i marknaden jämfört med alla konkurrenter. Baby Mercs barnvagnar har stor variationen på design, material, färg och mönster.

Regnskydd, insektsnät och skötväska är bland de tillbehör som ingår i Baby Mercs barnvagnar. På deras Duovagnar kan man även tillägga bilbarnstol/babyskydd som går att montera på barnvagnens chassi. Detta är deras 3 in 1 travel system.

Om Baby Merc

Baby Merc barnvagnar tillverkas i Polen och företaget startade har det fokuserat på hög kvalitet, säkerhet, frihet och komfort. Baby Mercs produkter är utformade och testade för att säkerställa hög kvalitet och säkerhet.

OBS: Baby Mercs extra tillbehör såsom täcke & kudde, åkpåse, parasoll och Isofix säljs enbart vid beställning av barnvagn!

Dessa tillbehör tillverkas i matchande färg och form till din barnvagn.

Garanti
12 månaders garanti från inköpsdatum.
Tre års garanti för produktionsfel.
Garantin omfattar inte delar som utsätts för slitage såsom bromsar,slangar,däck, vajrar...Man ska inte pumpa däcken med en kompressor utan med en vanlig cykelpump. Normalt rekommenderas ett lufttryck på 1,5-2 kg i däcket beroende på modell.
Garantin upphör att gälla om kunden själv försöker reparera en vara.

Förlossningsgaranti
Vi har förlossningsgaranti på våra barnvagnar. Det innebär att du har rätt att returnera barnvagnen om något går snett med graviditeten eller förlossningen. Vid tillämpande av förlossningsgaranti ska vagnen vara oanvänd och vi behöver ett läkarintyg. Vagnen ska returneras i originalförpackning.